Creative Commons

Creative Commons
Aquesta obra té una Llicencia Creative Commons Atribució-NoComercial-SenseDerivar 4.0 Internacional / Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional

2012/05/30

2012_05_30 Judici popular a la Justícia / Juicio popular a la Justícia

Avui s'ha celebrat a la Ciutat de la Justícia de L'Hospitalet de Llobregat un judici popular a la Justícia a les 18:30 hores. Els motius que han portat a celebrar aquest acte son denunciar un "sistema injust i opressiu" que "lluny de defensar els drets del Poble, protegeix banquers, polítics corruptes i especuladors", col·lectius que es demana que siguin jutjats i condemnats "com a Islàndia". També han hagut xerrades en les que ha participat Jordi Cabezas, advocat penalista professor de la Universitat de Barcelona i membre de l'Observatori de Dret Penal de Barcelona.

                                                                                                                                                                         

Hoy se ha celebrado en la Ciudad de la Justicia del Hospitalet de Llobregat un juicio popular a la Justicia a las 18:30 horas. Los motivos que han llevado a celebrar este acto son denunciar un "sistema injusto y opresor" que "lejos de defender los derechos del Pueblo, protege a banqueros, políticos corruptos y especuladores", colectivos que se pide que sean juzgados y condenados "como en Islandia". También han habido charlas en las que ha participado Jordi Cabezas, abogado penalista profesor de la Universidad de Barcelona y miembro del Observatorio de Derecho Penal de Barcelona.




My website: